Vi söker: Advokat eller biträdande jurist med kompetens inom brottmål

Advokatbyrån Bratt Feinsilber Harling växer och är i behov av förstärkning av en advokat eller biträdande jurist med kompetens inom brottmål.

 

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare på Advokatbyrån Bratt Feinsilber Harling får du arbeta med brottmål i egenskap av försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn.

 

Du får även möjlighet att arbeta med mänskliga rättigheter, medierätt, tryck- och yttrandefrihetsrätt, samt viss tvistelösning.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är advokat, eller är biträdande jurist och snart blir advokat, med erfarenhet av att arbeta med brottmål. Du förväntas att ta ett stort eget ansvar och att hantera dina ärenden självständigt, med stöttning från advokatbyråns delägare.

 

Det är meriterande om du även har kompetens inom eller intresse för advokatbyråns övriga specialområden: mänskliga rättigheter, medierätt, tryck- och yttrandefrihetsrätt, samt tvistelösning.

 

Vi tror att du är en engagerad och initiativtagande person med en vilja att utvecklas, som värderar noggrannhet och ett advokatetiskt korrekt arbetssätt.

 

Vilka är vi?

Advokatbyrån Bratt Feinsilber Harling grundades år 1995. Våra verksamhetsområden har med tiden utvecklats, men vi har behållit vår tydliga identitet som processbyrå med specialkompetens inom: brottmål, mänskliga rättigheter, medierätt, tryck- och yttrandefrihetsrätt, samt tvistelösning.

 

Vi har ett brett nätverk inom bland annat den akademiska världen och våra medarbetare anlitas ofta som föreläsare och kursledare inom olika rättsområden.

 

Din ansökan

Skicka din ansökan, innefattande CV och personligt brev samt eventuella referenser, till info@bfhlaw.se.

 

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast möjligt.

Uncategorized